Cautare

1986 de rezultate pentru "accidente grave cu morti" (7.03 secunde)
pe drumurile din Romania circula zi de zi mii de masini cu defectiuni grave - RAR a publicat un raport ingrijorator - Anul trecut au fost verificate in trafic peste 76.000 de automobile - Aproape 3.800 dintre acestea prezentau pericol iminent de accident Potrivit unui raport publicat de Registrul Auto Roman, anul trecut, aproape 3.800 de soferi au fost depistati in trafic cu masini care prezentau pericol iminent de accident.
O pacienta acuza o clinica privata din Craiova ca a suferit arsuri grave in timpul unui RMN. Femeia a fost operata de urgenta.
S-au descoperit nereguli grave la Spitalul de Urgenta Pitesti, precum infiltratii in tavan, usi murdare si protocol de sterilizare incalcat.
Virgil Magureanu, fostul sef al Serviciului Roman de Informatii, a fost convocat, ieri, la sediul Parchetului de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in legatura cu evenimentele din decembrie 1989.
Ce-i drept, nu m-am hotarat din prima, am dat un raspuns dupa multe morti nedormite, si atunci am pus conditia sa nu devin membru de partid, sa am libertatea unui om independent care lucreaza la Guvern.
Dupa ce initial Ciorbea a zis ca legea nu-i permite, in final el a sesizat totusi CCR cu o motivatie laborioasa, care se conformeaza in esenta cererii presedintelui Iohannis si pretentiilor cu iz totalitar ale procurorilor.
Desi exista indicii clare de fraudare a statului cu sute de miliarde de lei, afaceristul galatean Cornel Bologa este lasat de organele statului sa-si vada de treaba, fara sa pateasca nimic.
In ultimele zile s-au activat, din nou, tot felul de impostori si propagandisti mercenari care repeta cu obstinatie neadevaruri, fapte inventate si calomnii la adresa Revolutiei Romane si a celor ce si-au asumat, in Decembrie 1989, atat riscuri cat si raspunderi .
Functii suplimentare 5.1 Player-ul incorporat Daca alegeti un televizor cu media-player incorporat, va veti putea bucura de continut multimedia de pe orice stick sau hard USB.
N-as putea rosti cuvantul ca as fi facut vreodata cercetari tocmai sistematice si cu stricte intentii monografice cu privire la satul romanesc.
Privind soarele in fata - Irvin Yalom O carte profund personala, izvorata din confruntarea autorului cu ideea mortii, Privind soarele in fata ne priveste pe fiecare dintre noi, punandu-ne inaintea acestui subiect tabu, dar de neocolit:
In urma cu o luna, Medgidia a fost zguduita de un scandal monstru, in care, la acea data s-a implicat si primarul Dumitru Moinescu, pentru aplanarea conflictului. ... Primarul Dumitru Moinescu, impreuna cu seful Politiei Medgidia, Lilian Buzea, sunt cercetati acum pentru infractiunea de favorizare a infractorului.
Numarul casei poate fi comparat cu un spirit - un spirit ce poseda o personalitate proprie, imprimand locului trasaturi specifice.
- este valabil si astazi, iar Romania are nevoie de mult mai multa dreptate sociala, societatea cere dreptate, chiar daca uneori aceasta rimeaza cu razbunarea.
Discursul Presedintelui Hollande fata de reprezentantii religiilor din Franta, care puncteaza aspecte sensibile Reprezentantii cultelor din Franta, printre care si presedintele AEOF, Mitropolitul ortodox Emmanuel, au fost prezenti pe 7 ianuarie la Palatul Elysee, unde Presedintele Francois Hollande a prezentat urarile sale cu aceasta ocazie, care se pot vedea in cele de mai jos.
adevarata istorie a omenirii (Atlantida, uriasi etc.), pacte secrete cu extraterestrii, natura OZN-urilor, existenta extraterestrilor (vii sau morti) in baze militare unde nu se poate intra, dar si multe alte lucruri.
Potrivit Digi24 primul bilant al tragediei numara sapte morti. Avioanele transportau parasutistii sportivi pentru o sesiune de antrenament. Din fericire acestia erau echipati si mare parte dintre pasageri au reusit sa sara din aparatele de zbor dupa contact.
Vaticanul a condamnat in mod vehement atentatele islamiste comise la Paris, soldate cu aproximativ 120 de morti si 200 de raniti, catalogandu-le drept violenta terorista nebuneasca.
Zeci de morti. ... Informatia nu a fost confirmata oficial, asa cum nu a fost confirmata nicio informatie cu privire la numarul victimelor. ... Mai devreme, militarii s-au ciocnit cu demonstrantii iesiti in strada pentru a sustine guvernul. ... Sofia anunta ca Turcia a inchis granita cu Bulgaria.
Sursele Q Magazine au confirmat ulterior ca Erdogan NU s-a gandit nicio secunda nici sa aterizeze in Germania-pentru simplul motiv ca ar fi putut ateriza oriunde in spatiul turcesc, cu exceptia celor doua aeroporturi din Ankara si Istanbul aflate sub comanda pucistilor - si nici nu a cerut vreodata azil.
google-analytics.com